Leren draaien op de pottenbakkersschijf in Provence


Wil je leren draaien op de pottenbakkersschijf ? Hebt je dat nog nooit gedaan ?

 

De beste manier om dit te leren is door initiatielessen te volgen. Bij ons worden initiatielessen aangeboden "op maat", aangepast aan jouw tijd en jouw behoefte. We richten ons tot jongeren en volwassenen en werken met kleine groepen (maximaal 6 deelnemers).

Onze cursussen worden georganiseerd ofwel tijdens de voormiddag ofwel 's namiddags, op rendezvous. Na een korte inleiding over de basisbegrippen van klei en het bakken, volgt een demonstratie en kunnen deelnemers zelf oefenen.

De deelnamekosten zijn 40 € per deelnemer per sessie van 3 uur (min. 3 deelnemers). 

 

Als je liever een workshop volgt, dan plannen wij dit ook op rendezvous om van uw vrijheidsperiodes rekening te kunnen houden (min. 2 deelnemers). Voor deze workshops betaal je 15€/uur.

 

Hebt U liever alleen te zijn, dan is het ook mogelijk, de bijdrag in dit geval is 75€/uur voor 3 uren les.

 

Ik geef al meer dan 20 jaar draaicursussen in België. Sinds begin 2011 woon en werk ik in het Zuiden van Frankrijk.

Mijn "winterstudio" kan tot 5 deelnemers ontvangen, mijn "zomerstudio" beschikt over 6 plaatsen. Elke deelnemer heeft een eigen schijf (Shimpo of Roderveld).

  : 

Neem gerust contact op als je meer informatie wenst : contactformulier hier

 

Informatie over "Keramiek Technologie" en "Slow Throwing" vindt U in op dit website in het Frans of in het Engels : ik kan Nederlands spreken, maar deze teksten vertalen is wat moeilijker. 

 

Volg mij op www.instagram.com/joelle.swanet